Kirja-Suomi 2017 teemaviikko: Kirjalla kuntoon!

Uudenvuodenlupauksilla halutaan usein edistää omaa terveyttä ja hyvinvointia ja siksi aiheeseen liittyvien kirjojen kysyntä on tammikuussa huipussaan. Kirjalla kuntoon! -hyvinvointiviikon tarkoitus on huomioida tämän aihepiirin…

Itsenäinen Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Kirjat ovat aina olleet tärkeä osa suomalaista kulttuuria ja saavat tänä vuonna erityistä huomiota Kirja-Suomi 2017 -hankkeen avulla. Tarkoitus on edistää lukemista ja kirjallisuuden näkyvyyttä erilaisten tapahtumien ja ohjelmien muodossa.

Joka kuukausi sisältää yhden teemaviikon, jonka aikana käsitellään tiettyyn aihepiiriin liittyvää kirjallisuutta. Viikon aikana jaetaan tietoa ja lukuvinkkejä ajankohtaisesta kirjallisuudesta. Tammikuun teemaviikko on ”Kirjalla kuntoon!” ja haluamme myös BoD:lla nostaa esiin kauttamme julkaistuja kirjoja, joissa käsitellään hyvinvointia.

Tietoa hankkeesta löytyy sen kotisivulta sekä sosiaalisesta mediasta esimerkiksi Facebookissa sekä hashtageilla #kirjasuomi ja #kirjavieköön.

Kirjalla kuntoon! – BoD:n lukuvinkit:

Tuorepuristettu mehu – mikä ihana tapa aloittaa uusi päivä! Itsetehty mehu on suosittua raikkaan makunsa vuoksi, mutta on sen lisäksi myös terveysvaikutteinen vitamiinin lähde.

Tara Langen teos Vihermehuja – Terveydeksi! tarjoaa sinulle tietoa mehun valmistuksesta ja sen terveellisyydestä sekä tietenkin myös reseptejä ja inspiraatiota oman mehun tekoon. Kippis!

Lisätietoa kirjasta

Rentoutuminen ei aina ole helppoa, kun on sata rautaa tulessa ja pyykitkin pitäisi pestä. Usein ajatukset pyörivät päässä liiankin tiuhaan tahtiin eikä mieli pääse rauhoittumaan kunnolla. Onneksi on olemassa harjoituksia, jotka auttavat hiljentymään ja keskittymään kehon tasapainoon.

Polku sisäiseen harjoitteluun sisältää helppoja mutta tehokkaita keinoja rentoutumiseen esimerkiksi meditaation tai joogan avulla. Kirjailija Tarmo Hakkarainen on taiji-, taojooga-, meditaatio- ja chi kung-ohjaaja ja shiatsuhieroja, jolla on monen vuoden kokemus sisäisen rauhan löytämisestä.

Osta kirja verkkokaupasta

Heli Santavuoren Pilates ja venyttely on harjoitteluopas kaikille, jotka haluavat parantaa kehonhallintaansa ja lihastasapainoa. Harjoitukset voit tehdä helposti kotoa käsin ja ne sopivat sekä aloittelijoille että urheilua säännöllisesti harrastaville.

Koska harjoituksia voi tehdä oman olohuoneen lattialla ja niiden keston sekä vaikeusasteen voi valita itse, on pilates erittäin kätevä tapa vahvistaa sekä kehoa että mieltä. Kirja sisältää myös kokonaisvaltaisen venyttelyoppaan.

Osta kirja verkkokaupasta

Vastaa

*Pakolliset kentät