Tervetuloa Helsingin kirjamessuille!

Helsingin kirjamessut ovat kaikkien kirjojen ystävien kohtauspaikka. Messuilla tutustaan mielenkiintoisiin kirjoihin, kirjailijoihin, kustantamoihin ja käydään inspiroivia keskusteluja.

05.09.2016 · Saara Golombek Tapahtumat · Yleinen

Helsingin kirjamessut ovat Suomen kirja-alan vuoden tärkein tapahtuma. Messuilla kohtaavat niin lukijat kuin kirjailijat, kustantamot ja kirjakauppiaat, toimittajat sekä kaikki muut kirjoista kiinnostuneet. Vuoden 2016 kirjamessut järjestetään 27.–30. lokakuuta Helsingin messukeskuksessa.  BoD on mukana messuilla ja olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan meihin osastollemme 6 g 130.
Messut ovat erinomainen tilaisuus esittää kysymyksiä, ideoita ja ajatuksia kirjanjulkaisuun liittyen. Jos olet juuri suunnittelemassa kirjasi julkaisua, sinulla on nyt myös mahdollisuus käydä yksityiskohtaisemmin läpi oman kirjasi toteutusta ja markkinointia, sillä tarjoamme tänä vuonna messuilla mahdollisuuden henkilökohtaiseen puolen tunnin kirjaprojektisi ammattimaisuuden tarkistukseen, jossa yhdessä asiantuntijamme kanssa kehität ammattimaisen julkaisustrategian kirjallesi.

Mikä ammattimaisuuden tarkistus?

Menestyksekäs kirjanjulkaisu ja markkinointi onnistuvat harvoin sattumalta. Hyvin myyvät kirjat ja e-kirjat seuraavat selkeää julkaisukonseptia: sisältö, toteutus ja hinta on valittu tarkoin kohderyhmää ajatellen. Ammattimaisuuden tarkistuksessa vastaat etukäteen joukkoon kysymyksiä kirjasi julkaisuun liittyen – koskien niin tekstiä, toteutusta kuin markkinointiakin. Näiden kysymysten ja antamiesi vastausten pohjalta asiantuntijamme käy kanssasi kysymykset syvällisemmin läpi. Tarkoituksena on luoda konsepti mahdollisimman onnistuneelle ja menestyksekkäälle kirjanjulkaisulle.

Jos olet kiinnostunut hiomaan kirjaprojektisi julkaisukonseptia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi sinulle sopiva neuvonta-aika messuille. Ammattimaisuuden tarkistus maksaa 99 € ja hintaan sisältyy myös 16 € arvoinen pääsylippu messuille.

Neuvonta-aikoja on rajoitettu määrä, viimeinen ilmoittautumisaika on maanantai 17. lokakuuta 2016.

Kommenttia

 • Joko kaikki kirjoille tarkoitetut messupaketit on varattu, kun ko. ilmoittautumislomaketta ei enää löydy? Ilmoittautumisaikaahan on jäljellä vielä monta päivää.

  Edellisellä kerrallakin ”myöhästyin” ja niin kävi taas. Harmillista.

  • Hei Satu,
   blogissa olevassa linkissä oli virhe, joka on nyt korjattu eli nyt lomake toimii. Kiitos huomiostasi! Muutamia messupaikkoja on tällä hetkellä vielä vapaana.
   Terveisin,
   Saara/ BoD

   • Valitettavasti ilmoittautumislomakkeeseen kirjoittaminen ei onnistu.
    Haluaisin ilmoittautua, vieläkö mahtuu?

    Terttu

    • Hei Terttu,
     lomakkeeseen ei valitettavasti voi kirjoittaa, mutta jos voit tulostaa sen, voit lähettää meille täytetyn lomakkeen skannattuna tai valokuvattuna sähköpostitse. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@bod.fi.
     Terveisin, Saara

Vastaa

*Pakolliset kentät