Onnistunut kansi kirjallesi

Millä perusteella valitset asiakkaana kirjan, jonka haluat ostaa? Määrittääkö ostopäätöksesi kirjan houkutteleva kansi? Vai teetkö ostopäätöksesi kirjan takakannen tekstin luettuasi? Useimmiten kirjan ulkoiset seikat, erityisesti

Millä perusteella valitset asiakkaana kirjan, jonka haluat ostaa? Määrittääkö ostopäätöksesi kirjan houkutteleva kansi? Vai teetkö ostopäätöksesi kirjan takakannen tekstin luettuasi?

Useimmiten kirjan ulkoiset seikat, erityisesti sen pysäyttävä ja vaikuttava kansi on ensimmäinen asia, joka tekee ostajaan vaikutuksen ja saa hänet intuitiivisesti tarttumaan kirjaan ja lukemaan sen ensimmäiset sanat. Siksi onkin erityisen tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että kirjasi kansi on mahdollisimman houkuttelevasti ja ammatimaisesti toteutettu, jotta juuri se saisi potentiaalisen lukijan kiinnostumaan kirjallisesta tuotoksestasi.

Oletko miettinyt ja analysoinut perusteellisesti, miltä oman kirjasi kansi voisi näyttää? Miten saisit kannen avulla suunnattua kirjasi mahdollisimman monen lukijan ostoskoriin?

Jos tarvitset apua kirjasi kannen suunnitteluun ja/tai toteutukseen, on BoD:lla tarjolla 3 eri palveluvaihtoehtoa:

Easy -kansi

EasyCover- ohjelmamme on maksuton ohjelma, joka sisältää useita valmiita mallipohjia – lisäät vain haluamasi tekstit ja kuvat toiveittesi mukaan. Ohjelma hoitaa kaiken muun puolestasi kuten takakanteen lisättävän viivakoodin ja kansitiedoston oikean mitoituksen. Helppoa, eikö?

Valittavanasi on useita eri värivaihtoehtoja ja mallipohjia, joita voit muokata omilla valokuvillasi ja teksteilläsi. Muistathan kuitenkin, että valokuvia lisätäksesi tulee sinun valita käyttöösi mallipohja, joka mahdollistaa yhden tai useamman kuvan lisäyksen, kaikissa tarjoamissamme mallipohjissa tätä vaihtoehtoa ei ole. Voit luoda easyCover- ohjelmassamme myös täysin omanlaisen kannen, jolloin varmistat kirjasi kannen yksilöllisyyden ja sen, että se on viimeistä piirtoa myöten juuri sellainen kuin haluat sen olevan. Täysin yksilöllisen kannen pääset tekemään valitsemalla mallipohjan ”oma malli”. EasyCover-ohjelmaamme pääset tutkimaan tarkemmin oman myBoD -käyttäjätilisi kautta aloittamasi kirjaprojektin kohdasta ”4. Tiedostojen Lataus”.

Individual -kansi

Individual-kansipohjien mallipohjat ovat nimensä mukaisesti yksilöllisiä ja niitä voi käyttää vain kerran. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vain sinun kirjallasi on valitsemasi ja maksamasi kansi. Myös Individual -kannen mitoituksen ja tekniset ongelmat hoitaa ohjelma puolestasi. Kyseessä on siis myös äärimmäisen helppo ja edullinen vaihtoehto, jos haluat kirjallesi yksilöllisen, graafikon valmiiksi suunnitteleman ja toteuttaman kannen edulliseen hintaan. Maksullisen, yksilöllisen kannen pääset valitsemaan useista eri vaihtoehdoista hintaan 129€. Individual- toimeksiantoon pääset easyCover- ohjelman kautta aloittamasi kirjaprojektin kohdasta ”4. Tiedostojen Lataus”.

vgrgtfsdfgsvfsfv

guuguluflf

Premium -kansi

Premium-kansipalvelussa äärimmäisen ammattitaitoinen ja luova graafikkomme suunnittelee ja toteuttaa, kirjasi sisällön ja kohderyhmän huomioiden, kaksi yksilöllistä kansiehdotusta. Niistä valitset toisen kirjallesi. Premium- kansipalvelu on täysin yksilöllisesti räätälöity palvelu, jossa otetaanhuomioon nimenomaan kirjailijan itsensä toiveet ja tarpeet. Voit siis jättää halutessasi vaikka koko suunnitteluprosessin graafikkomme käsiin tai kertoa hänelle yksityiskohtaisesti, millainen haluaisit kannen olevan. Voit myös kertoa vaikka vain ajatusaihioita kannen ulkonäköön liittyen, joiden pohjalta graafikkomme loihtii kirjallesi myyvän ja pysäyttävän kannen. Kaikki variaatiot suunniteluprosessissa ovat siis mahdollisia. Premium-palvelumme onkin yksi suosituimmista palveluistamme sen helppouden ja joustavuuden takia. Premium -palvelumme maksaa 299€.

fdhghdttj

fsttutddo7fdo

Kiinnostuitko kansipalveluistamme? Jos haluat lisätietoja palveluistamme tai tarjouksen Premium -kansipalvelustamme, vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin lisäkysymyksiisi joko sähköpostitse osoitteessa info@bod.fi tai puhelimitse. Puhelimitse tavoitat meidät ma-ke klo 10-16 ja torstaisin klo 11-15.

Kirjoittanut

Nadja Melender

työskentelee BoD:lla kirjailija -ja kustantajaneuvojana ja projektivastaavana erilaisten kirjailijapalveluiden parissa. Nadja on intohimoinen valokuvaaja ja kuvaa myös kaikki kirjat kirjavinkkeihin BoD:n sosiaalisen median kanaviin.

lisää artikkeleita

Vastaa

*Pakolliset kentät