Toukokuussa tapahtuu: BoD julkaisee uudet palvelut

Palvelumme muuttuvat toukokuussa - tässä blogiartikkelissa kerromme, miten löydät parhaan ratkaisun sinulle ja kirjaprojektillesi

Julkaise kirjasi juuri niin kuin haluat ja juuri sellaisella tuella, jota tarvitset – haluamme tukea sinua matkallasi kohti omaa kirjaasi. Jotta voimme tarjota sinulle tulevaisuudessa entistäkin parempia palveluja, olemme viime kuukausina olemme haastatelleet useita kirjailijoitammme ja analysoineet heidän palautetta.

Tässä blogiartikkelissa tarkastelemme tarkemmin uusia tuotteitamme, jotta voit löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

14. toukokuuta 2024 alkaen uudet palvelumme tarjoavat laadukkaita tuotteita, opastusta ja avoimuutta palkkioiden, kustannusten sekä kirjan julkaisun osalta. Jatkossakin löydät kirjaprojektillesi parhaan mahdollisen julkaisupalvelun ja tuen.

sdgsdfg

Yleiskatsaus: Mikä on uutta? 

Ennen kuin tarkastalemme, mikä tuote sopii sinulle ja kirjaprojektillesi, katsotaan ensin, mikä tarkalleen ottaen muuttuu 14. toukokuuta 2024 alkaen:

Uudet nimet palveluillemme

Fun, Classic und Comfort tekevät tilaa Print, Publish, Publish Plus-palveluille: kaikki, jotka ovat tunteneet meidät jo jonkin aikaa, ovat ”varttuneet” edellä mainittujen palvelujemme kanssa. Tulevaisuudessa eivät kuitenkaan muutu vain nimet, vaan myös palvelut, joita tarjoamme tukeaksemme sinua eri tavoin kirjaprojektisi vaiheissa.

Mietit jo varmasti, mitkä uudet palvelut odottavat sinua. Tutustutaanpa siis yksityiskohtiin:

Uudet tuotteet toukokuusta 2024 alkaen

Print 0 €

Kirjoita ja painata oma kirjasi 

Tämän palvelun avulla voit herättää tarinasi tai asiantuntemuksesi henkiin painettuna kirjana. Voit antaa sen lahjaksi perheenjäsenille, ystäville tai muille kirjojen ystäville. Kirjaasi ei julkaista eikä sitä luetteloida kirjakaupoissa. Ainoat kustannuksesi ovat painokustannukset ja toimituskulut per kirja. Kustannukset vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta kappaletta haluat kirjaasi painattaa. Mitä enemmän, sitä halvempaa. Ja jos haluat julkaista kirjasi tulevaisuudessa, voit milloin tahansa vaihtaa Print-palvelusta Publish- tai Publish Plus-palveluihin tekemällä kirjastasi uuden painoksen.

Kenelle BoD Print on se oikea palvelu?
Kaikille, jotka haluavat painattaa kirjan yksityiseen käyttöön: valokuvakirjat, sukutarinat ja -tutkimukset, keittokirjat, juhlavuosijulkaisut, lahjakirjat.

gfsffdf

Publish 79 € 

Julkaise kirjasi painettuna ja digitaalisena versiona kirjakauppoihin.  

Haaveiletko siitä, että kirjasi olisi saatavilla kirjakaupoissa ja verkkokaupoissa – että muut voisivat lukea tarinoitasi tai hyötyä asiantuntemuksestasi? Silloin BoD Publish on sinulle juuri oikea valinta. Kirjasi luetteloidaan kirja- ja verkkokirjakauppojen tietokantoihin. Halutessasi myös kirjasi voidaan julkaista myös kansainvälisesti. E-kirja sisältyy hintaan, ja se ilmestyy kaikilla asiaankuuluvilla alustoilla, kuten mm. Elisa Kirja, Ellibs, Amazon Kindle Shop, Apple Books, Google Play. Voit valita, haluatko julkaista e-kirjasi (maksuton) vai ilmestyykö kirjasi vain painettuna kirjana.

Voit tutustua kirjasi toteuttamiseen kattavasta Apua-osiostamme. Sieltä löydät myös Word-mallipohjat kirjaasi varten. Voit myös halutessasi tilata kirjastasi mallikappaleen, johon voit tehdä mahdollisia korjauksia ja lataamme tiedostot uudelleen puolestasi. Valinnainen mallikappale maksaa 49 €. Etuna on se, että sinun ei enää tarvitse tehdä Print-palvelun (entinen BoD Fun) kautta ”mallikirjaa” tarkistaksesi kirjasi ennen kuin se julkaistaan myyntiin. Jos tilaat ensin mallikappaleen Print-palvelun kautta ja haluat sitten julkaista kirjasi, sinun on lisättävä ISBN-numero painotietoihin ja syötettävä ja ladattava kaikki tiedot uudelleen Publish-palveluun.

Kenelle Publish-palvelu sopii? 
Kaikille, jotka haluavat julkaista painetun kirjansa ja vapaavalintaisen e-kirjansa nopeasti ja tuoda kirjansa laajan jakeluverkon turvin markkinoille.

esfsdf

Publish Plus 299 € 

Käytä ammattimaisia kirjailijapalveluja kirjasi julkaisuun

Haluatko kirjasi innostavan mahdollisimman monta lukijaa? Harva asia on yhtä tärkeä kuin ammattimainen kansi. Siksi Publish Plus-palvelu tarjoaa sinulle korkealaatuisia kirjailijapalveluja: Kansipalvelu Plus! Kansipalvelu Plus tarjoaa eri kirjallisuuden lajeihin sopivia ainutlaatuisia kansia, joita käytetään vain sinun kirjaprojektissasi. Voit valita kirjallesi sopivan kannen laajasta valikoimasta ammattilaisten suunnittelemia kansia ja luoda näin kirjallesi mielenkiintoa herättävän ensivaikutelman. Lisäksi kirjasi esitellään näkyvästi kirjakaupassamme yhdessä muiden kirjojen kanssa.

Voit tutustua kirjasi toteuttamiseen laajasta Apua-osiossamme. Sieltä löydät myös Word-mallipohjat kirjaasi varten. Publish Plus -palvelussa neuvomme sinua mielellämme myös puhelimitse tai sähköpostitse BoD:n prosessien ja apuohjelmien toiminnasta.

Kenelle Publish Plus on se oikea palvelu? 
Kaikille, jotka haluavat julkaista kirjansa nopeasti ja toivovat ammattilaisten tekemää kantta sekä haluavat kirjasta ennen julkaisua mallikappaleen laadun tarkistusta varten.

esfsfsf

Publish Premium 899 €

Julkaise kirjasi kirja-ammattilaistemme kanssa

Rakastat kirjojen kirjoittamista. Kirjan toteuttaminen ja julkaisuprosessi ovat sinulle haasteellisia tai sinulla ei yksinkertaisesti ole siihen aikaa? BoD:n kirja-ammattilaiset auttavat sinua toteuttamaan unelmasi oman kirjan julkaisemisesta.

Publish Premium-palveluun sisältyy graafisen suunnittelijan toiveittesi ja ohjeittesi mukaan tekemä kansi sekä Plus taittopalvelu. Autamme sinua kirjaprojektisi kaikissa vaiheissa aina julkaisuun asti.

Kenelle Publish Premium-palvelu sopii? 
Kaikille, jotka haluavat kirjan julkaisuun kokeneiden ammattilaisten neuvoja ja ammattitaitoista suunnittelua. Voit tarvittaessa myös tilata lisäpalveluja räätälöidäksesi paketista tarvitsemasi kokonaisuuden.

wewererwer

Kysymyksiä?

Ehkä alta löytyy jo vastaus kysymyksiisi:

Haluaisin käyttää Publish Plus-palvelua kirjani julkaisuun, mutta minulla on jo kansi kirjalleni. Voinko käyttää sitä? 

Publish Plus-palvelun erityispiirre on palveluun kuuluva kannen suunnittelu (kansipalvelu Plus). Publish Plus-palveluumme kuuluu ammattimaisia kirjasi suunnitteluun painottuvia kirjailijapalveluja! Kansipalvelu Plus tarjoaa ainutlaatuisia eri kirjallisuuden lajiin sopivia kansimalleja, joita käytetään vain sinun kirjaprojektissasi. Tästä syystä, jos sinulla on jo ammattimaisesti suunniteltu kansi, suosittelemme kirjasi julkaisuun Publish -palveluamme. Jos haluat käyttää muita palveluita, kuten taittopalveluja, voit tilata niitä erikseen.

Minulla on jo graafikon tekemä kansi. Haluaisin siitä huolimatta tilata kirjalleni ”Myynninedistäminen BoD:n kirjakaupassa”-palvelun. Onko se mahdollista?

Valitettavasti ei – ”Myynninedistäminen BoD:n kirjakaupassa”-palvelu on saatavilla ainoastaan osana Publish Plus ja Publish Premium-palveluja. Kaikki muut kirjojen markkinointipalvelut löydät kohdasta Palvelut.

Mitä Kansipalvelu Premium tarkalleen ottaen tarkoittaa?

Kansipalvelu Premiumin avulla saat kirjallesi yksilöllisen ja ammattimaisen kannen kirjallesi. Asiantuntijamme ideoivat kanssasi, ja graafiset suunnittelijamme luovat kaksi ehdotusta, jotka nostavat kirjasi esiin.

Publish-palvelussa minulla on mahdollisuus valita mallikappale 49 euron lisähintaan. Mitä hyötyä tästä on, ja miksi en voi valita tätä varten Print-palvelua?

Jos valitset tämän lisäpalvelun Publis-palvelussa, saat suoraan ISBN-tunnuksen kirjasi painatusta ja markkinointivalmisteluja varten. Sinun ei myöskään tarvitse luoda projektiasi uudelleen alusta ja tehdä painotiedostoihin tarvittavia muutoksia (esim. lisätä viivakoodia kanteen) sekä ladata kirjasi tietoja uudelleen käyttöjärjestelmäämme. Lisäksi, ilman edellä mainittuja vaiheita, kirjasi saadaan nopeammin kirjakauppa myyntiin. Vaihtoehtoisesti voit tietenkin käyttää ensin Print -palvelua ja sitten Publish -palvelua.  

En löydä enää e-kirja-palvelua. Miksi?

Meille painettu kirja ja e-kirja kuuluvat yhteen: tavoitat molemmilla formaateilla eri kohderyhmät ja lisäät siten kirjasi huomiota ja saavutettavuutta. Tarjoamme tietysti jatkossakin jokaiseen palveluun (Publish, Publish Plus ja Publish Premium) ilmaisen ammattimaisen e-kirjan, joka on valinnainen. Pelkkä e-kirjajulkaisu ei kuitenkaan ole enää mahdollista.

Tarjoatteko edelleen muita lisäpalveluja, joita voin tilata julkaisupalvelun lisäksi?

Ehdottomasti! Kirja-ammattilaisemme auttavat sinua kirjasi kirjoittamisessa, toteutuksessa ja markkinoinnissa. Voit tilata tarvitsemiasi kirjailijapalveluja kirjasi ammattimaiseen toteutukseen ja julkaisuun. Voimme auttaa sinua kustannustoimituksessa, oikoluvussa tai teettää kirjallesi sopivan kannen tai upean kuvituksen. Kirjan markkinointiin löytyy palveluja kuten ammattilaisen lukema äänikirja, verkkomainonta tai messuosallistuminen.

Olen aiemmin julkaissut kirjani käyttämällä BoD Comfort-palvelua ja palveluun kuului henkilökohtainen neuvoja. En enää löydä tätä tuotetta – mitä minun pitäisi tehdä jatkossa?  

BoD-tiimi auttaa sinua jatkossakin kirjaprojekteissasi. Asiakaspalvelu-tiimimme auttaa sinua mielellään löytämään sinulle sopivan palvelun. Publish Plus ja Publish Premium-palvelussa sinulla on edelleen mahdollisuus henkilökohtaiseen neuvontaan. Kirja-asiantuntijamme auttavat sinua alusta kirjasi julkaisemiseen asti ja tukevat sinua monivuotisella asiantuntemuksellaan.  

Kirjoittanut

Susanna Heussner

vastaa BoD:n markkinoinnista ja viestinnästä Suomessa ja kirjoittaa blogiimme artikkeleita yleisesti kirjan julkaisemiseen, kirja-alaan sekä markkinointiin liittyen.

lisää artikkeleita

Vastaa

*Pakolliset kentät