Oman kirjan kansi helposti uusien kansityökalujemme avulla

Easy- ja Individual-kannen suunnittelupalvelut tarjoavat uusia, maksuttomia kansipohjia sekä ainutlaatuisia, yksilöllisiä kansimalleja BoD:n easyCOVER-kansityökalussa.

Räätälöidyt kannet muutamalla klikkauksella

myBoD-käyttäjätililläsi voit easyCover-työkalun avulla helposti muutamalla klikkauksella tehdä kirjaprojektiisi sopivan kannen. 28.7. alkaen voit valita Easy-kannen suunnittelun 14 erilaisesta -kansipohjasta, joista on useita eri värivaihtoehtoja tai uuden Individual-kannen suunnittelupalvelun.

Uutta ja ainutlaatuista: Individual-kannen suunnittelu tarjoaa houkuttelevia kansiaiheita ja eri kirjallisuuden lajeihin sopivia kansia

Valittavanasi on valmiita, eri kirjallisuuden lajeihin sopivia kansimalleja, joissa on käytetty ilmaisuvoimaisia motiiveja ja ammattimaista typografiaa. Erityiseksi Individual-kannen tekee se, että jokainen kansi on ainutlaatuinen ja sitä voidaan käyttää vain yhteen kirjaprojektiin. Näyttävä  kuvat ja kuva-asetelmat sekä visuaaliset efektit tekevät kirjan kannesta ainutlaatuisen katseenvangitsijan. Individual-kannen suunnittelupalvelu sisältää genretyypillisiä kansia niin rikos-, rakkaus- tai fantasiaromaaneille kuin tieto- ja opaskirjoille sopivia malleja, joissa on kirjallisuuden lajiin sopiva typografia ja selkeät muodot. Löydät myös romaaneille, runoteoksille tai lastenkirjoille sopivia moderneja malleja. Valitsemasi kirjan kansi on optimoitu verkkokauppojen näkymiin, ja se on heti käytettävissäsi verkossa.

Uudet raikkaat Easy-kannen suunnittelupalvelun kansipohjat

Uusi easyCOVER käynnistyy neljällätoista maksuttomalla kansipohjalla, jotka sopivat eri kirjallisuudenlajeille, kuten romaanit, runokirjat, rikos- ja jännitysromaanit, fantasia ja science fiction, lasten- ja nuortenkirjat sekä tieto- ja opaskirjat.

Kaikista kansipohjista voit valita viidestä eri värivaihtoehdosta. Moniin malleihin voi lisätä oman kuvan kannen ilmettä ja näin antaa kannelle yksilöllisen ilmeen, mutta kaikkia malleja voi käyttää myös ilman kuvaa. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös free hand-kansipohja, jonka avulla voit suunnitella vapaasti oman kantesi. Näin saat kirjan kannen, joka on automaattisesti mitoitettu sopimaan kirjaprojektisi tietoihin – kirjan kokoon, kansityyppiin, sivumäärään ja paperilaatuun.

Kansimalleja ilman omaa kuvamateriaalia

Kansimalleja, joihin voi liittää omaa kuvamateriaalia

Kansimalleja kirjana

Free hand -kansipohja

Täysin uusi toiminto easyCOVER-työkalussa on free hand -kansipohja. Suunnittelutyökalun avulla voit yhdessä eri fontti- ja muotovaihtoehtojen sekä oman kuvamateriaalisi avulla toteuttaa täysin yksilöllisiä malleja. Kannen mitat lasketaan automaattisesti kirjaprojektissa valitun toteutustavan ja sivumäärän mukaisesti. Kaikki valittavissa olevat fontit ovat testattuja, lisenssivapaita ja optimoitu painoa varten.

Käytätkö easyCOVER-työkalua ja kirjaprojektisi on kesken myBoD-käyttäjätilillä? Tämä on tärkeää tietää:

  • Teemme muutoksen järjestelmässämme, jotta uudet kansipohjat ja toiminnot ovat käytettävissä 28.7.2021 alkaen.
  • easyCOVER-työkalu ei ole tilapäisesti käytössä 27.7.
  • Vanhat easyCOVER-kansipohjat ovat käytössä 26.7. asti. Tähän päivään asti voit valita ja käyttää niitä. Tämä tarkoittaa, että jos olet valinnut vanhan (tämänhetkisen) easyCover-kansipohjan, sinun on tehtävä projektistasi toimeksianto 26.7. mennessä.
  • Uuden painoksen vanhalla easyCOVER-kansimallilla voit tehdä myBoD-käyttäjätilillä 26.7. asti.
  • Jos olet tehnyt keskeneräiseen projektiisi kannen vanhalla easyCOVER-työkalussa ja hyväksynyt esikatselun, voit saattaa projektisi päätökseen 31.8. asti.

Kirjoittanut

Saara Golombek

on ollut mukana BoD:n matkalla Suomessa alusta alkaen ja tuntee omakustantamisen mitä parhaiten. Saara on vastuussa BoD:n markkinoinnista ja viestinnästä Suomessa ja kirjoittaa blogiimme artikkeleita niin yleisesti kirjan julkaisemiseen, kirja-alaan kuin markkinointiin liittyen.

lisää artikkeleita

Kommenttia

  • Hei,
    Hienoa, että kansimallit uudistuvat. Onkin mukava saada kansiin uutta ilmettä. Vanhat mallit ovat jo aikansa olleita, vaikka niissäkin värit antavat vaihtelumahdollisuutta. Tämä kannen on suuri helpotus kannen suunnittelussa, varsinkin kun etsii aiheeseen liittyvää mallia.

Vastaa

*Pakolliset kentät