Kirjailijapalvelut ennen julkaisua

Riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta omakustanteen julkaisusta vai ei – BoD:n kirjailijapalvelut tukevat sinua jokaisessa vaiheessa.

Selkä julkaisukonsepti ennen kirjan julkaisua on vähintään yhtä tärkeää kirjan menestyksen kannalta kuin markkinointi ja mainonta julkaisun jälkeen. BoD:n kirjailijapalvelut tarjoavat ammattimaista tukea tekstin korjauslukuun, sisuksen taittoon ja markkinointiin – ennen julkaisua, julkaisun aikana ja sen jälkeen. Valmisele kirjasi markkinoita varten parhaalla mahdollisella tavalla BoD:n kanssa! Palvelut, jotka auttavat sinua ennen kirjan julkaisua, esittelemme tässä artikkelissa.

Ensimmäinen askel: Koekustannustoimitus

Tekstin korjausluku on pakollinen askel ennen kirjan julkaisua. Kyseessä voi olla ammattimainen kustannustoimitus tai ystävän tekemä tarkistus – ulkopuoliselta lukijalta saatu palauta on aina tärkeää.

Saadaksesi kuvan siitä, millä tasolla tekstisi on, voit tilata BoD:lta koekustannustoimituksen. Kustannustoimittajamme käy kokonaisvaltaisesti läpi viisi käsikirjoituksesi sivua. Lisäksi saat kirjallisen arvion kirjoitustyylistäsi 50 käsikirjoituksesi sivun perusteella sekä ehdotuksen kirjan toteutukseen.

Jos tilaat kustannustoimituksen koko käsikirjoituksestasi, hyvitämme koekustannustoimituksen hinnan lopullisesta kokonaissummasta.

Kaikki kirjailijapalvelumme ovat yksilöllisiä ja voit helposti yhdistellä niitä valmistaaksesi juuri sinun kirjasi tarpeisiin sopivan palvelupaketin.

Ensimmäinen vaikutelma – kansi ja taitto

Hyvin suunniteltu kirjan kansi vaikuttaa suuresti kirjasi menestykseen. Lukijat näkevät kirjastasi ensimmäisenä sen kannen ja siksi sen tulisi olla ammattimainen, sopia sisältöön ja herättää mielenkiintoa. Eikö sinulla ole kokemusta kannen suunnittelusta ja valmistuksesta? BoD tarjoaa myös kannen suunnittelupalvelua! Sinun ei tarvitse ensin etsiä sopivaa kannen suunnittelijaa, kun kaikki palvelut voi myös tilata yhdeltä taholta. Anna meidän suunnitella kansi puolestasi.

Tarjolla on kaksi kansipalvelua. Basic-palvelu (99 €) sisältää 36 kansimallia, joista valitset yhden ja annat meidän muokata sen toiveidesi mukaisesti valitsemallasi kansikuvalla, tekstillä ja väreillä. Kansipalvelu Premium (299 €) sisältää täysin yksilöllisen kannen valmistuksen. Muotoilu tehdään kirjasi kohderyhmä huomioon ottaen. Lähetät meille materiaalisi, esimerkiksi kuvia ja tekstiä, ja graafikkomme valmistaa kannen toiveidesi mukaisesti.

Kansipalvelut Basic ja Premium sisältävät kannen suunnittelun sekä painetulle kirjalle että e-kirjalle.
Kirjan taittopalvelu Basic sisältää viisi taittomallia, joista valitset yhden kirjaasi varten. Taittomallit ovat lajiteltu kirjallisuuden lajien mukaan, mutta voit tietenkin valita kirjallesi minkä tahansa vaihtoehdoista.

349 € sis. taiton painetulle kirjalle ja e-kirjalle

Vaativampaa taittoa tarvitsevat kirjat, joiden sisältö on monimutkaisempaa – esimerkiksi alaviitteitä, taulukoita ja paljon kuvia sisältävät tekstit. Tähän tarkoitukseen sopii taittopalvelumme Premium, joka sisältää kirjasi täysin yksilöllisen taiton. Saat ensimmäisistä sivuista taittomallin, jonka avulla päätät kirjan lopullisesta taitosta.

Hinta alk. 6 € / standardisivu painetulle kirjalle ja e-kirjalle

Esimerkki kirjasta, jolle BoD:n kirjailija tilasi taittopalvelun. BoD valmistaa taiton ammattimaisesti sisältäen mm. sivunumerot, sisällysluettelon ja julkaisutiedot.

Hyvä teksti: virheetön ja yhtenäinen

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin virheiden löytäminen omasta kirjasta julkaisun jälkeen. Teksti- ja tyylivirheet luovat epäammattimaisen tunnelman ja voivat pahimmassa tapauksessa johtaa negatiivisiin arvosteluihin. Siksi on tärkeää tarkistaa teksti huolellisesti.

Voit tilata BoD:lta joko korjausluvun tai kustannustoimituksen riippuen siitä, kuinka tarkkaa läpikäymistä tekstisi vaatii. Korjausluvun (alk. 3 €/standardisivu) yhteydessä tekstisi korjataan oikeinkirjoituksen, välimerkkien ja kieliopin osalta. Kustannustoimituksessa (alk. 7,90 €/standardisivu) käsikirjoituksesi käydään kokonaisvaltaisesti läpi ja tarkistetaan myös mm. yhtenäinen teksti, uskottavuus, henkilöhahmot ja loogisuus huomioon ottaen.

Saat meiltä tekstitiedoston, jossa kaikki korjaukset ovat näkyvissä. Näin ollen päätät loppujen lopuksi itse, mitkä korjaukset haluat toteuttaa. Hinnat ovat per standardisivu (1800 merkkiä sis. välilyönnit).

Jos sinulla on kysyttävää kirjan julkaisuun tai kirjailijapalveluihin liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

VINKKI: Etkö ole täysin varma siitä, tarvitseeko tekstisi ammattimaista kustannustoimitusta? Koekustannustoimitus sisältää viiden sivun kustannustoimituksen sekä palautteen kirjoitustyylistäsi.