Uusi kirjakauppa, erityiset edut

BoD:n uusi kirjakauppa tarjoaa uuden ulkoasun ja optimoitujen toimintojen lisäksi houkuttelevia etuja kirjailijoille kirjojen myynnin yhteydessä.

Dekkareita, lastenkirjoja, lyriikkaa, romaaneja, opaskirjoja – BoD:n kirjakaupassa lukijoita odottaa laaja valikoima sekä painettuja kirjoja että e-kirjoja suosituista teemoista aina pienimpiin erikoisaiheisiin. Selkeän aiheiden yleiskatsauksen ja yksityiskohtaisen sanahaun avulla voi jokainen lukija löytää itselleen sopivan kirjan.
Kun olet herättänyt mahdollisten lukijoiden huomion kirjaasi kohtaan esimerkiksi kotisivusi kautta, on askel kirjan myyntiin pieni – olettaen, että itse ostaminen on tehty lukijoille mahdollisimman helpoksi. Voit lisätä omalle kotisivullesi maksuttoman, BoD:n kautta saatavan widgetin, jonka avulla johdatat lukijan vaivatta suoraan BoD:n kirjakauppaan kirjasi tilaussivulle. Täältä lukija löytää kaikki tärkeät tiedot kirjastasi ja hän voi lukea lukunäytteen sekä tilata kirjan itselleen. Ohjeet widgetin tekemiseen ja lisäämiseen kotisivullesi löydät myBoD-käyttäjätililtäsi.

BoD:n uudistuneessa kirjakaupassa lukijat voivat nyt ostaa myös e-kirjoja painettujen kirjojen lisäksi ja jokaisesta kirjasta on näkyvissä lukunäyte, joka auttaa lukijaa ostopäätöksen teossa. Erityisen suositut kirjat on merkitty ja näkyvät etusivulla yhdessä uusien julkaisujen kanssa. Eri tuoteluokat ja optimoitu hakutoiminto auttavat lukijaa löytämään helpommin häntä kiinnostavaa luettavaa.

Kirjasi myyminen BoD:n kirjakaupan kautta tuo etuja myös sinulle kirjailijana. E-kirjasi hintakampanjat saavat näkyvyyttä ja hyödyt erityisen houkuttelevista kirjailijapalkkioista: jokaisen myydyn painetun kirjan palkkio on 50 % korkeampi kuin muissa kirjakaupoissa myydyistä nimekkeistä ja e-kirjojen palkkio korotetaan 80 %:iin nettomyyntitulosta.

Kirjakauppa-alennuksen osuus kirjasi myyntihinnasta on suuri. Kun kirjaasi myydään suoraan BoD:n kirjakaupan kautta, kirjakauppa-alennuksen osuus laskee ja näin BoD-kirjailijat saavat BoD:n kirjakaupan kautta korkeampaa palkkiota jokaisesta myydystä kirjasta. 

Uuden kirjakaupan edut kirjailijoille & lukijoille

Yksityiskohtaiset tuoteluokat tukevat löydettävyyttä
Teosten tarkat pää- ja alaluokat mahdollistavat kohdistetun haun kaikille kirjallisuuden lajeille ja aihepiireille. Siksi on tärkeää, että valitset jo julkaisuvaiheessa kirjallesi sopivan tuoteluokan ja aiheen.
Varmat tulokset hakusanojen avulla
Haku- ja filtteritoiminnot  auttavat löytämään tietyn aihepiirin tai kirjallisuuden lajin teoksien hakusanojen avulla. Hakua voi tarkentaa valitsemalla mm. uudet julkaisut, e-kirjat tai painetut kirjat hakukriteereiksi. Vinkki: Paranna kirjasi löydettävyyttä lisäämällä sille aiheeseen sopivat hakusanat julkaisun yhteydessä.
Tietoja kirjasta ja kirjailijasta
Suuri osa lukijoista on kiinnostunut kirjan aiheen ja takakannen lisäksi myös siitä, kuka teoksen on kirjoittanut. Julkaisun yhteydessä voit lisätä kirjasi luettelointitietojen yhteydessä myös kirjailijaesittelyn ja -kuvan, jotka näkyvät myös BoD:n kirjakaupassa.
Suositut kirjat yhdellä silmäyksellä
BoD:n kirjakaupan etusivulla näytetään aina lista ajankohtaisesti suosituista teoksista eri kirjallisuuden lajeissa ja aihepiireissä.
Ensisilmäys kirjaan
Kirjan ostaminen verkkokaupan kautta ei enää eroa vierailusta paikalliseen kivijalkakauppaan. BoD:n kirjakaupassa lukijat eivät voi koskettaa kirjoja, mutta niitä voi kuitenkin selata ennen ostopäätöksen tekemistä: jokaisesta kirjasta julkaistaan lyhyt lukunäyte, jonka avulla lukija voi luoda ensisilmäyksen sisältöön. Lukunäytteen avulla kirjasi löydettävyys myös paranee hakukoneissa, esim. Googlessa.
Lukunäytteiden suositteleminen & jakaminen
Lukija voi selata kirjan sisällöstä n. 20 % lukunäytteen avulla. Jos sisältö herättää lukijan mielenkiinnon, voi lukunäytteen jakaa muiden kanssa sähköpostitse sekä Facebookin ja Twitterin kautta. Vinkki: Sinulle kirjailijana tämä toiminto antaa mahdollisuuden lähettää kirjastasi lukunäytteitä markkinointitarkoituksessa.

Kommenttia

Vastaa

*Pakolliset kentät