Kirjailijapalvelut kirjan julkaisun jälkeen

BoD:n kirjailijapalvelut tukevat sinua kirjaprojektisi jokaisessa vaiheessa. Julkaistuasi kirjasi hyödyt monipuolisista markkinointipalveluistamme.

Kirjailijan kotisivu – näin sinut löydetään

On tärkeää, että lukijasi löytävät sinut internetistä. Omat kirjailijakotisivut ovat tehokkaat kirjasi näkyvyyden ja esittelyn kannalta, mutta myös hyvä kanava verkostoitumiseen ja ajankohtaisista tapahtumista tiedottamiseen. Kumppanimme Jimdon kotisivupalvelun avulla voit suunnitella maksutta yksilölliset kotisivusi lukuisten mallipohjien avulla ja lisätä sivullesi omia kuvia, tekstejä ja videoita sekä laajentaa näkyvyyttäsi linkittämällä esim. Facebook-sivuillesi tai Twitter-tilillesi.

Postikortissa on kuvapuolella kirjasi kansi, kääntöpuolella sen tiedot.

Painetut mainostuotteet

Tilaa meiltä mainosmateriaalia kirjallesi: voit painattaa yksilöllisiä käynti- ja postikortteja, kirjanmerkkejä ja julisteita. Näiden jakaminen esimerkiksi lukutilaisuuksissa, messuilla, myyjäisissä ja muissa tapahtumissa on tehokas tapa saada huomiota kirjallesi.

Arvostelukappaleet tukevat lehdistötyötä

Kirjastasi ilmestyneet arvostelut ja jutut medioissa antavat teoksellesi näkyvyyttä ja tavoittavat parhaassa tapauksessa tuhansia mahdollisia lukijoita. BoD tukee lehdistötyötäsi lähettämällä toimittajille ja median edustajille maksuttomia arvostelukappaleita kirjastasi. Kun kirjastasi on ilmestynyt arvostelu, lisäämme mielellämme katkelmia siitä kirjailijaesittelyysi BoD:n verkkokirjakauppaan.

Verkkomainonta

Verkkomainonnan avulla saat kirjallesi näkyvyyttä verkossa. Teemme kirjasi kannen avulla bannerin, jota esitetään neljän viikon ajan kirjan aiheeseen sopivilla verkkosivuilla. Näin tavoitat mahdolliset lukijat juuri niillä sivuilla, joilla he liikkuvat ja lisäät näin kirjasi saamaa huomiota.

Esitelläksesi kirjasi messuilla voit valita joko Standard- tai Premium-messupaketin.

Kirjasi Helsingin kirjamessuilla

Helsingin kirjamessut ovat kaikkien kirjoista ja kirjoittamisesta kiinnostuneiden kokoontumispaikka. Lukijat, kustantajat, kirjakauppiaat ja toimittajat tulevat kirjamessuille saadakseen inspiraatiota ja luodakseen kontakteja. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja ole mukana menossa BoD:n messupaketin avulla.

Kirjasi sosiaalisessa lukupiiripalvelussa

BoD lähettää maksutta kirjasi tiedot ja kansikuvan Goodreads-kirjansuosituspalveluun, jolla on 25 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Goodreadissa jokaisella on mahdollisuus arvostella kirjoja, antaa niistä kirjallista palautetta ja keskustella kirjoista. Myös sinun kirjasi voi näin saada lisää näkyvyyttä ja julkisuutta.

Jos sinulla on kysyttävää kirjan julkaisuun tai kirjailijapalveluihin liittyen, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Vastaa

*Pakolliset kentät