Näkyvyyttä kirjallesi kirjamessuilla

Lukijat, kirjakauppiaat ja toimittajat ovat Helsingin kirjamessuilla saadakseen inspiraatiota ja luodakseen kontakteja. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja ole mukana menossa BoD:n messupaketin avulla.

Suomen suurin kirjallisuustapahtuma houkuttelee kirja-alasta kiinnostuneita vierailijoita messukeskukseen 26.-29.10.2017. Neljä kokonaista messupäivää tarjoavat monipuolista ohjelmaa, tuhansia kirjoja ja mielin määrin mielenkiintoisia kohtaamisia – niin kirjailijoille, kustantamoille, muille kirja-alan tekijöille että lukijoille.

Kirjailijana tapahtuma on tärkeä myös sinulle, sillä henkilökohtaiset tapaamiset niin lukijoiden kuin muiden kirjailijoiden ja alan vaikuttajien kanssa auttavat sinua verkostoitumaan sekä mainostamaan kirjaasi. Voit esimerkiksi käydä teoksesi aihetta käsittelevissä tapahtumissa, kuunnella kirjoittamista ja julkaisua koskevia keskusteluita ohjelmalavoilla ja sopia etukäteen tapaamisia esimerkiksi lukijoiden, toimittajien, bloggaajien tai muiden omakustantajien kanssa.

Tärkeää on tietenkin henkilökohtaisen läsnäolon lisäksi myös se, että kirjasi on messuilla esillä. Yksi vaihtoehto on BoD:n messuosasto, joka tänäkin vuonna sijaitsee keskeisellä paikalla ja houkuttelee mahdollisia lukijoita.

Varaamalla kirjallesi messupaketin, takaamme sille näkyvyyden BoD:n osaston kirjahyllyssä joko yhtenä tai kolmena kappaleena. Hyllyissä kirjat ovat sijoitettuna niin, että koko etukansi on näkyvissä. Lisäksi kirjasi on esillä osastollamme myös pienemmissä hyllyissä myyntikappaleina. Kun varaat Premium-messupaketin, valmistamme kirjallesi myös esitteitä, jotka sisältävät kirjasi kansikuvan ja tärkeimmät tiedot. Näin kirjastasi kiinnostuneet lukijat voivat ottaa esitteen mukaan.

Valittavanasi ovat messupaketit Standard ja Premium:

Messupaketti Standard 99 €

  • Yksi kappale kirjastasi messuosastollamme
  • Kirjasi on muiden saman kirjallisuuslajin teosten joukossa
  • Kirjasi esitellään kansi näkyvissä
  • Kirjastasi on lisäkappaleita osastolla, kiinnostuneet lukijat voivat ostaa sen suoraan messuilta

Messupaketti Premium 249 €

  • Kolme kappaletta kirjastasi messuosastollamme
  • Kirjastasi tehdään esite, jonka kiinnostuneet voivat ottaa mukaan & 50 kpl esitteitä sinulle kirjasi markkinointiin
  • Kirjasi esitellään kansi näkyvissä
  • Kirjastasi on lisäkappaleita osastolla, kiinnostuneet lukijat voivat ostaa sen suoraan messuilta

Kirjailijana kirjamessuilla

Jotta kirjasi saa messuilla ansaitsemansa huomion tuhansien teosten joukosta, kannattaa sen toteutukseen panostaa. Ammattimainen ja puhutteleva kansisuunnittelu, joka peilaa kirjasi sisältöä ja aihetta, herättävät lukijan huomion osastolla vieraillessaan. Kun ensimmäinen vaikutelma on vakuuttanut, siirtyy lukija usein seuraavaksi takakannen tekstin pariin – varmista siis, että teksti on virheetön ja mielenkiintoa herättävä.

Suunnittele myös hyvissä ajoin ennen messuja markkinointikampanja messuosallistumisellesi. Kerro esimerkiksi sosiaalisen median kanavien ja kotisivujesi kautta, mistä sinut ja kirjasi voi löytää messujen ajan. Jaa seuraajiesi kanssa mielenkiintoiset, mahdollisesti myös kirjasi aiheeseen liittyvät ohjelmanumerot ja sovi etukäteen tapaamisia kirjailijoiden, median edustajien ja lukijoiden kanssa. Merkitse kalenteriin mielenkiintoiset tapahtumat, joissa voit verkostoitua uusien tuttavuuksien kanssa. Kirjamessut Helsingissä kannattaa ehdottomasti käyttää hyväkseen markkinoinnissa, sillä missään muualla et tavoita yhtä suurta joukkoa kirja-alan ihmisiä yhdessä paikassa henkilökohtaisesti!Voit tilata kirjallesi messupaketin 15.9.2017 saakka. 

Täytä TILAUSLOMAKE ja lähetä se meille postitse tai sähköpostiste.

BoD-kirjailija Sirkku Zonzi messuosastollamme kirjansa ”Kastanjapuiden varjossa” kanssa.

Vastaa

*Pakolliset kentät