Kirjan ja ruusun päivä: voita takakannen tekstilläsi

Mitä lyhyempi ja osuvampi, sitä parempi: Kirjan ja ruusun päivän kunniaksi BoD kannustaa jakamaan takakannen tekstinsä ja arpoo kaikkien osallistujien kesken palkinnon.

Kirjakaupoille, kustantamoille ja muille kirjoista kiinnostuneille Kirjan ja ruusun päivä 23.4. antaa loistavan syyn juhlaan – ja meille se tarjoaa hyvän mahdollisuuden järjestää kirjailijoillemme kilpailun!

Takakannen tekstillä on todella suuri vaikutus lukijan ostopäätökseen sekä kirjan luettelointiin ja löydettävyyteen kirjakaupassa. Tekstissä pitäisi tulla ilmi kirjan aihepiiri, sisältö ja tuoteluokka mahdollisimman lyhyesti, paljastamatta kuitenkaan liian paljon. Kuulostaa hankalalta, mutta muutamia perussääntöjä seuraamalla ja aikaa investoimalla laadit perustan kirjasi menestykselle.

Myy meille ja lukijoille kirjasi esittelemällä takakantesi teksti! Saat tietenkin myös vapaasti kommentoida muiden osallistujien takakannen tekstiä – rakentava palaute ja keskustelu ovat aina tervetulleita.

Arvomme kaikkien tekstien lähettäjien kesken palkintopaketin, joka sisältää:

 • 10 kpl omaa kirjaa markkinointia varten
 • BoD-muistivihon
 • BoD-kirjailija Oili Valkilan kirjan Loista kirjoittajana

Näin osallistut
Edellytys osallistumiseen on, että olet julkaissut vähintään yhden kirjan BoD:n kautta, joka on tällä hetkellä saatavilla kirjakaupassa. Lähetä enintään 250 merkkiä (sis. välilyönnit) sisältävä tekstisi kommenttina tähän blogijulkaisuun viimeistään 28.5.2017.

Jos kirjasi takakannen teksti on pidempi kuin 250 merkkiä, voit lyhentää sitä kilpailua varten. Lyhyt ja ytimekäs on kilpailun motto!

Kilpailu on päättynyt! Kiitos osallistujille ja onnea voittajalle!

Lisätietoja löydät Kirjan ja ruusun päivän kotisivuilta.

Vinkki

Neuvoja menestyksekkään takakannen tekstin kirjoittamiseen löydät täältä.

Kommenttia

 • Tiedät, mutta et muista. Tuttua? Muisti kirjaan -teos kuvaa elämää, kotimaata, maailmaa ja kaikkeutta. Lukijan rooli on peilata kirjan sisältöä omiin kokemuksiinsa. Tai vain nauttia kirjasta, joka kaunokirjallisin keinoin perkaa tietokirjan aiheita.

 • Minäkö VIP?

  Vaivainen.
  Invalidi.
  Pyörätuolipotilas?

  Ei, vaan:

  Vahva.
  Itsenäinen.
  Persoona,
  joka olisi vaivainen ilman pyörätuoliaan.

 • Anna mielikuvituksellisten mielikuvien viedä sinut värittämisen ihanaan maailmaan! Mielikuvia-värityskirja on koottu Vedic Art -taiteilija Päivi Vesalan intuitiivisesti piirtämistä upeista kuvista. Kirja on mielenkiintoinen sekoitus abstrakteja ja tunnistettavia aiheita. Näe kuvat omalla tavallasi ja luo niihin värittämällä sinun mielikuviesi mukaiset tunnelmat. Kuvat on painettu vain paperin yhdelle puolelle.

 • Martti ei ollut veljensä kaltainen kaikkeen impulsiivisesti suhtautuva, mielipahaa tuottava itseään purkava vaisto-olento, vaan ihminen jonka kykeni valitsemaan; lyödä tai lähteä pois. Sakari ei tehnyt valintoja koska ei ajatellut, vaan ryömi omien harhojensa perässä kuin kastemato syöden mitä eteen sattui jättäen pahanolon paskavanan taakseen. Martti ajatteli ja tiesi. Hän oli paljon vaarallisempi koska oli nähnyt oman pahuutensa veljensä silmistä.

  Jukka Tervo asettuu romaanihenkilöidensä ihon alle kuvaten surun ja menetysten kanssa kamppailevia ihmisiä ja heidän haluaan kasvaa ja selvitä vaikeissakin olosuhteissa. Onko se mahdollista yksin, onko aina kysymys elämästä ja kuolemasta, joudummeko aina valitsemaan rakkauden ja yksinäisyyden väliltä? Rehevä dialogi, rikas kieli ja tunteiden palo kuljettavat lukijaa päähenkilön rinnalla etsimään myötätuntoa ja toivoa pohjoisen kylmässä kaupungissa. Miksi toiset selviytyvät ja toiset eivät?

  Jukka Tervo (1956) on oululainen musiikkiterapeutti, laulaja/lauluntekijä ja kirjailija. Hän on julkaissut useita runokirjoja, proosaa, tutkielmia, esseitä, artikkeleita, musiikkia sekä blogeja (jukkatervo.com).

 • AFORISMEJA oikeassa suhteessa. Tähtäys entistä syvempiin totuuden kerrostumiin. Elämän, kuoleman, olemassaolon tarkoituksen työstöä, sekä pohdintaa.

 • Kun 1970-luku vaihtui 80-luvuksi, vallitsi nuorison keskuudessa vastakkainasettelun aika, jollaista tuskin enää koskaan koetaan.
  Haluaisitko hypätä hetkeksi tuohon aikaan? Ovatko vanhempasi eläneet nuo ajat – tai jos sinä itse olit tuolloin nuori, tämä kirja on juuri sinulle.

 • Persoona työssä – Työidentiteettitaitoja työntekijöille ja esimiehille.

  Ainutlaatuisen persoonamme on tärkein voimavara työssämme. Identiteetin syvin olemus paljastaa voimamme ja haavoittuvuutemme työelämän aalloilla. Miten henkilökohtainen tarinani on syntynyt ja mitä voimavaroja minulla on työelämää varten?

  Taito johtaa identiteettiä ja työtä rinnakkain on johtajana kasvamisen tulsota. Se jättää kokemusjäljen, joka kannattelee. Miten voimme yhdessä vahvistaa työyhteisön henkistä ja toiminnallista pääomaa?

 • Eräänä päivänä heräsin ja huomasin muuttuneeni muusasta mesenaatiksi. Minusta oli tullut se täti, jota kaupan kassa teititteli, ja huomasin tappelevani verissä päin istumapaikasta täpötäydessä ruuhkabussissa.

  Hersyviä, hulvattomia ja herkkiäkin sarjakuvia, ilmiöitä ja tarinoita naisesta keskiäkäisyyden kynnyksellä. Tästä kirjasta löytyy vinkit miten parisuhdetta ei kannata hoitaa, milloin kannattaa hakeutua terapiaan ja milloin on aika rakastaa itseään.

  Tie eteenpäin on edessäsi.

  (takakansiteksti kirjasta Keskiäkäisiä hajatelmia, BoD 2009)

 • Hirtehishuumorilla höystettyjä runoja pohojalaasittain tämän päivän ilimiööstä ja vähän muustakin airaksenkarvaasen pohojalaasen silimin. Niinpä tuumasin teherä murrerunoja. S’olis mun kulttuuritekoni isänmaalle, kun se täyttää ny 2017 100vuotta. Tarttukaa tähän kiriahan pilike silimäkulumas, vaikka ihimettelenki eri asioota, niin tuutta havaattemahan, notta s’on yhtä puluveivaamista nykyynen meno. Yritetähän kärvistellä täss mukana ja iloota elämästä.

 • Kirjailijanalku etsii elämänsä tarkoitusta ja uutta tarinaa. Näkymätön näkee äitinsä heittäytyvän sillalta. Huippupsykiatri epäonnistuu vaimonsa parantamisessa.

  Kolme miestä kohtaavat saman naisen koskettamina. Miksi kohtalo tuo nämä polut yhteen?

 • Suomalaisesta tervaleppäpöheiköstä kreikkalaiseen oliivimetsään. Raumalta mutkan kautta Agrínioon, Länsi-Kreikkaan. Peipposen viserrys vaihtui kaskaiden säksätykseen, talitintit tulikärpäsiin.
  Emme keskity matkantekoon vaan määränpäähän, josta tuli kotini 20 vuoden ajaksi. Vien lukijan mukaani matkalle siihen Kreikkaan, josta lomakohteissa saa vain aavistuksen.
  Kerron, mikä sai silmäni pyöristymään pöyristyksestä, mikä taas ihastuksesta ja miten sopeuduin tiiviiseen kreikkalaiseen sukuun.
  Tervetuloa matkalle mukaan!

 • Arvonta on suoritettu, voittaja löydetty. Kiitos kaikille osallistujille ja paljon onnea Mikaela! Otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti.

  Hyvää kevään jatkoa!

  Terveisin,
  Vera
  BoD-tiimi

Kommentointi suljettu.

Comments are closed.